BJØRNHYTTA

Sør-Varanger Turlag har en flott hytte i idylliske Pasvikdalen, til bruk for turglade folk året rundt, både medlemmer og ikke-medlemmer.

Bjørnhytta er en ubetjent hytte i hjertet av nedre Pasvikdalen i Øst-Finnmark. Hytta ligger i vakker blandingsskog ca. 50 meter fra Lille-Sameti, som har både ørret, gjedde, sik og harr. Hytta ligger i et område som er godt egnet for jakt og fiske, vandreturer og padleturer.

Hytta er en laftet tømmerhytte på ca 35 m2, med sengeplasser til 6 personer. Det er ingen sengeklær i hytta, så egen sovepose må medbringes. Hytta har en frittstående badstu, utendørs ildsted, båt og vedsjå.

Vi arbeider med å få på plass en ny bookingløsning. De som vil leie hytta fram før 1. november 2020 kan konatakte turlaget på tlf. 95152945.

Se mer informasjon om hytta på UT.no

Velkommen til naturskjønne Pasvik!

NB: Ikke tillat med hund inne i hytta!

Pris for leie

Helg (fredag til søndag) 1200kr. for medlemmer og 1800kr. for ikke-medlemmer

550kr. per natt i ukedagene for medlemmer, og 750kr. per natt for ikke-meldemmer.

Betales via VIPPS til Vippsnummer 105637

Ødestuene i Pasvik

Finnmarkseiendommen (FEFO) eier flere hytter i området som er åpne for allmenheten. Informasjon om hyttene finner du her.