Tur til Bøkfjord fyr.

Voksne, Ungdom
Sør-Varanger Turlag
Finnmarkskysten (se kart)
Dette arrangementet er over!

Søndag13 september går turen fra Bøkfjord fyr til Renøysund.

Vi får en flott tur til fyret med båt, ser på kanonstillinger fra krigen før vi går 5-6 timer (11km) tilbake til Renøysund. Det er ett par bratte partier så dette er en litt mer krevende tur.

Ta med et par vedpinner og grillmat, vi lager bål og tar oss en god pause ved Holmengråvann.

Oppmøte ved Kirkenes rådhus kl 08.45 hvor vi fyller opp biler for transport til Renøysund.

Det er også mulig å møte direkte i Renøysund kl 09.30 hvor transport med båt til fyret starter.

Egenandel kr 200,-  for medlemmer i DNT.

Egenandel kr 500,- for de som ikke er medlemmer.

Beløpet betales vipses til Sør-Varanger Turlag-bedrift# 105637.

For planlegging av transport og eventuell smittesporing i disse korona tider må vi ha påmelding til turleder Finn Holand , mob 93809520. Innen1 september.

Det er Max plass til 12 deltakere på denne turen så vær snar og meld deg på.

Tur til Bøkfjord fyr.

Søndag13 september går turen fra Bøkfjord fyr til Renøysund. Vi får en flott tur til fyret med båt, ser på kanonstillinger fra krigen før vi går 5-6 timer (11km) tilbake ...

Kontaktinformasjon:

• Finn Holand